(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Svařené víno speciál
Potřebné ingredience
1 pomeranč, šťáva ze dvou pomerančů, 1 l červeného vína, 100 ml rumu, 2 hvězdičky anýzu, 1 kousek skořice, 100 g pískového cukru
Postup přípravy
Pomeranč omyjeme akůru odkrojíme, pak odstraníme všechny zbytky bílé kůže na pomeranči a dužinu nakrájíme na plátky. Pomerančové plátky, šťávu, červené víno, rum, koření a cukr ohřejeme (pozor nesmí vařit!!!), vše scedíme, dáme do sklenic a necháme si chutnat...
PS: Jednou se mi nechtělo čistit a krájet pomeranč na ty plátky, tak jsem ho tam nedala a taky se nic nedělo :-)
PS: Jednou se mi nechtělo čistit a krájet pomeranč na ty plátky, tak jsem ho tam nedala a taky se nic nedělo :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé